MOTHERING THE MOTHER

Een nieuwe moeder heeft net zoveel zorg en aandacht nodig als een pasgeboren baby. Na de bevalling is er tijd nodig om lichamelijk en emotioneel te herstellen en te wennen aan de nieuwe situatie. Dit herstel begint met voldoende rust en (zelf)zorg in de eerste 40 dagen waarin je lichaam de tijd krijgt om te herstellen en gewend te raken aan de nieuwe situatie. Om jou hierbij te ondersteunen bied ik postpartum support en kraamtijdbehandelingen aan. Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van pure biologische producten en de hoogwaardige etherische oliën van Young Living die jouw herstel bevorderen en veilig in gebruik zijn voor jou en je kindje. 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

     POSTPARTUM SUPPORT

     Om jullie optimaal te ondersteunen tijdens de kraamtijd bied ik postpartum support aan, waarin ik je fysieke, emotionele en praktische ondersteuning bied. We kijken samen waar jullie behoeftes liggen en passen de ondersteuning aan jullie persoonlijke wensen aan. Denk hierbij aan:

          ♥  Emotionele support       
          ♥  Massages
          
  Bereiden of klaarzetten van maaltijden
          ♥  Licht huishoudelijk werk
          ♥  Hulp bij de verzorging van je kindje(s)

             UURTARIEF €30,-

             

 

    NURTURING MAMA MASSAGE 

     Een zwangerschap en bevalling vraagt veel van je lichaam. Om je lichaam te ondersteunen in haar herstel is de kraammassage een uitkomst. Tijdens de massage verwarm ik eerst je buik en onderrug met moxa om warmte terug te brengen in je lichaam. De moxa laat je baarmoeder sneller krimpen, waardoor je eerder stopt met vloeien en hierdoor minder energie verliest. Hierna masseer ik je buik met zachte technieken om je organen uit te nodigen om weer op de juiste plek te komen. De buikmassage sluiten we af met een warme castorolie pakking met pure etherische oliën, wat zorgt voor een goede doorbloeding, het versterkt je immuunsysteem en helpt je ontspannen door de warmte. Terwijl de pakking zijn werk doet masseer ik nog de rest van je lichaam om optimaal te kunnen ontspannen. 

     €55,- 

     BENKUNG BELLY BINDING

     Benkung belly binding is een eeuwenoude Maleisische traditie waarbij de pas bevallen vrouw gedurende het 4e trimester elke dag wordt ingebonden met een lange lap katoen van 18 meter. Hierbij worden haar heupen, buik en ribben liefdevol omhuld en weer terug bij elkaar gebracht. De belly bind ondersteunt bij een snellere afvoer van bloed, lucht en vocht, waardoor o.a je baarmoeder sneller inkrimpt, je eerder stopt met vloeien en hierdoor minder energie verliest. 

 

     SLUITINGSRITUEEL

     Het sluitingsritueel is een moment van diepe ontspanning en aandacht voor jou als moeder, waarin we stilstaan bij het proces waar je doorheen bent gegaan tijdens de zwangerschap en baring. Het helpt bij de verwerking en zal je weer meer in contact brengen met je lichaam. Het ritueel wordt oorspronkelijk als afsluiting van de kraamtijd gegeven, maar dit kan ook bij een miskraam, stilgeboorte, de overgang of tijdens een andere impactvolle gebeurtenis in je leven.