ZWANGERSCHAPSMASSAGE 

     Een zwangerschap vraagt veel van je lichaam, waardoor je last kan krijgen van verschillende kwaaltjes zoals rug en/of bekkenklachten, vochtophoping, hoofdpijn, kramp in je benen, slecht slapen en obstipatie. Een zwangerschapsmassage kan verlichting bieden en zelfs klachten voorkomen. Het zorgt daarnaast voor een betere doorbloeding, hierdoor wordt de placenta beter voorzien van zuurstof en voedingsstoffen waar je kindje weer profijt van heeft. Tijdens deze massage kun je even helemaal ontspannen en bewust genieten van je zwangerschap. Echt een momentje voor jezelf en de baby, waarin jullie samen kunnen genieten en contact maken!

     De massage duurt een uur en wordt in zij- en rugligging gegeven waarbij je ondersteund wordt met kussens en kan geboekt worden vanaf 12 weken tot aan de bevalling.

     €45,-

    NURTURING MAMA MASSAGE 

     Een zwangerschap en bevalling vraagt veel van je lichaam. De kraammassage ondersteunt je lichaam in haar herstel. Tijdens de massage verwarm ik eerst je buik en onderrug met moxa om warmte terug te brengen in je lichaam. De moxa laat je baarmoeder sneller krimpen, waardoor je eerder stopt met vloeien en hierdoor minder energie verliest. Hierna masseer ik je buik met zachte technieken om je organen uit te nodigen om weer op de juiste plek te komen. De buikmassage sluiten we af met een warme castorolie pakking, wat zorgt voor een goede doorbloeding, het versterkt je immuunsysteem en helpt je ontspannen door de warmte. Terwijl de pakking zijn werk doet masseer ik nog de rest van je lichaam om optimaal te kunnen ontspannen. 

     De NURTURING MAMA MASSAGE is ook zeer geschikt na een verliesgeboorte of zwangerschapsbeëindiging 

     €55,-